Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skickad


En slickad hälsning
Blir en skickad hälsning

Hälsningar Posten






(ps de finns självhäftande med)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO