Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns likheter, olika utanpå, men väldigt lika i vissa saker inuti


LIKheter med då och nu



Jag bestämmer att alla ska en fastställd summa
Och så får vi landet rullande
Alla får det, vi (jag) bestämmer
Var det en som sa, på 30 talet

Det finns en i Sverige idag
Som vill sänka vissas löner
Kanske borde ”riksdags män” eller kvinnor
Under 30 eller 35 få mindre lön än andra
Skulle det passa kanske….

Man slänger väl ”löv” på komposten
Där gör den mest nytta…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 99 gånger
Publicerad 2012-03-25 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO