Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... som man tror


Saker är och blir inte alltid


Jag hade en fisk
Men den släppte
Det var en metafor




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-25 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO