Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intet anar de

två svanar i ett spegel blankt hav. Inte anar de sin skönhet. Inte speglar de sig i glansen av sig själva. Kanske just det är skönhet. Att vara ovetande. I den stund man vet om sin skönhet upphör den att vara.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-25 10:16



Bookmark and Share


  Magica VIP
Intressant och bra skrivet! Tror med på att det sköna ligger i det mer ovetande kring skönheten... Lite konstruktiv kritik: Sista raden blir lite kaka på kaka tycker jag, du kanske ska överväga att ta bort den? Detta då det framgår bra ändå det du vill ha sagt. :)
2012-03-26

  Marja-Liisa Koski VIP
Mitt i prick. Bra! Underbara vackra, sköna svanar.
Må skönheten alltid få sitta i betraktarens ögon så väl den andliga som den uppenbarade existensen.
ML
2012-03-25

  Jack E. Gladh VIP
Kloka ord.
2012-03-25

  Anders Nordlander VIP
jag skrev, kanske...

en känsla är svår att bryta sönder och förklara
2012-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Min skönhet sitter i såväl själen som ansiktet och människor talar ideligen om för mig att det råder just en sådan balans i just mig för att jag inte skall tappa fokus bland verklighetens många äventyr.
2012-03-25

    ej medlem längre
svanar ser ju förjävliga ut.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP