Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Den här morgonen

morgonen
idag
är förunderlig på något sätt

Den har sin egen klang
och jag kan bara känna
hur den bär sig själv




Fri vers av Maiah VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-25 11:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stilla
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP