Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Turné planet har landat


Här är vi igen


Och här vi åter går igen

Och det medan vi rockar oss runt hela världen

Runt hela planeten

Bara spelar och sjunger oss fram Hej vilt på färden

Men så är också var och en av oss en självlärd en

Men trots det och att vi är några stycken i bandet

så är vi tillsammans ändå bara en

För alla så är vi synkroniserade med varandra i musiken

Rock´n roll

Och ingenting annat spelar någon roll

Och bandet heter självklart

AC/DC

Så vi hoppas att ni i varje stad och i varje land håller

lite koll på oss

Håller lite koll på oss, när vi kommer med Rock´n roll

full med TNT

Dynamit!

PANG!!!

Och här är vi igen....

Ken Cassel
25/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Back in Black". Fuckin Awesome pal!!!!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel