Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen som du


fick jag precis höra i mitt högra öra över mobilen

Och glad som jag blev, så rodnade jag för mig själv

Men så vet jag också att jag är jäkligt snäll

Men den som är helt fel ute och är dum emot mig

avpoleterar jag

ganska så snabbt

eller ger en riktigt fet smäll

Men bara om det är på sin plats

Annars så kan de känna sig helt lugna ifrån min sida sätt

Men så är jag också ändå ganska så social och ganska så lätt

att umgås med

Vill alla människor det allra bästa

Vill tillsammans med alla snälla människor

leva i en gemensam liten fred

Och som jag ser det, är det inget fel med det...

Men ändå!

Det finns tydligen ingen som mig?!

Hi hi hi

Ken Cassel
25/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 16:16



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Nää, igen är den andra lik*ler*
2012-03-25

  M.A.J.R
Så sant Ken! inte som mig heller eller resten av dem 9 miljarder människor på planeten MEN det finns ingen som du :) du är unik
2012-03-25

  Rise Little One
jasså finns det tydligen ingen som dig?!
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel