Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är muterad


Klonad

Muterad till en så kallad android

Så av mig finns så finns det tydligen hur många som helst utav

Vilket i sin tur gör mig lite frustrerad

För tänk om några av dessa muttationer gör något dumt

och över ilat

då alla bara lär skylla på mig

Originalet

Men så lever vi ju alla också just nu på tvåtusen talet

då allt kan hända och allt kan ske

Tekniken går framåt med stormsteg

Och som muterad och klonad, så lär jag nog förr eller senare få besked

Lär få veta om det

Om jag har gjort några större fel, emot mänskligheten...?!

Ken Cassel
25/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 16:40



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mycket märkligt när bilden av Gud är kvar i en fisk svans.
Jag förfarande tänker på serien äkta mäniskor, jag tror vi har bland oss sådana androider...
2012-03-25

    ej medlem längre
:) en härlig text om vår samtid...
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel