Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen som du, Thu


Ifrågarsätter allting jämt och ständigt helt oändligt

Svar efter svar får bara nya frågor

Hus och lågor

Emot det så är vatten det bästa försvar

Men Thu

Det finns ingen som du!!!

Kom ihåg det

Och det är ingenting negativt

Snarare tvärtom

Positivt

Är du drogad eller?

Ja, eftersom du nu alltid är så full med liv, med alla dina ifrågasättningar

Din nyfikenhet

Tycker om det

Fråga på...

Ken Cassel
25/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-25 17:16



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, det är klart :)

Livet är fullt av överraskningar!
måste alltid ställa en fråga
vill också testa ditt svar förmåga
än så länge kan du hantera :)
2012-03-25

  Ninananonia VIP
:) hihi en fin hyllning...
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel