Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskningar!!!


Jag tar det säkra före det osäkra

Och det oavsett vad det än gäller

Tycker inte om överraskningar

Överraskningar som jag inte har önskat eller bett om

Så därför så försöker jag jämt och ständigt hålla dessa överraskningar

på ett långt avstånd

Och enligt mig själv så kallar jag det för förstånd

Så därför tycker jag inte om överraskningar

Så var nu så snäll och kom inte med någon sån...

Ken Cassel
25/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 20:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
Oavsett om du tycker om dem eller inte så kommer de ändå till dig. Det är bara att gilla läget :)
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel