Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag älska dig med hela min själ ger jag dig fri - bara för att få älska ännu mer på riktigt.


Bara för att få älska

Mjukt i den naknaste rörelsen såg jag helt din själ – Min födelse
Enkelt i den rena dansen var vördnad – Jag själv
Jag såg dig och vet nu att du är här
Jag ger dig tveklöst tillbaks till den evighet du är

Friheten – Du.....Liljorna älskar med solen
I oskuldsfull hängivenhet öppnar de sig och ger sin doft i glädje
Du skapar mig i älskog som tacksamhet och sann kärlek
Likt liljorna för solen böjer jag mig mot jorden – Öppnar, strålar,
ger doft av kärlek och dansar din sanning i dig själv

Du skapare – Mitt liv är en bön i tacksam vördnad
En bön från dig till dig...
”Bara för att få älska!”
Du skapare – Känn min dans och se att varje rörelse lockar i glädjen
till mer älskog....från dig till dig....
”Bara för att få älska!”

Mjukt i den naknaste rörelsen såg jag helt din själ – Min födelse
Jag såg dig och vet nu att du är här
Jag ger dig tveklöst tillbaks till den evighet du är
”Bara för att få älska!”





Fri vers av Luminus
Läst 898 gånger
Publicerad 2006-01-27 21:30



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En helt makalöst vacker dikt. Jag är förstummad av både dess andliga och jordnära skönhet.
2007-01-10

  Tvillingsyster
Helt fantastisk! "jag ger dig tveklöst tillbaka till den evighet du är" magiska, gyllene ord. Tack!
2006-05-01

  prinscess VIP
mycket vacker
ser en längtan efter friheten
att bara få vara
och att älska
bra skrivet
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Luminus
Luminus