Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling!


Jag ska ingenstans

Så jag kommer att stanna kvar här vid din sida

in i det sista

Så du kan sluta upp att oroa dig nu

Tänker inte överge dig

Älskar dig alldeles för mycket för det

Plus att jag tycker att du alltid är så underbar och kul

Så trots att vi bråkar och tjafsar lite med varann ibland

så tänker jag inte på grund av det

lämna dig i fred

Nej! Nej! Nej!

För vad tror du om mig egentligen

För om du inte har fattat det ännu, så är du min favorit

Min älskling tjej

Så älskling!

Jag ska ingenstans...

Ken Cassel
26/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 20:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
så sött och gulligt löfte :)
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel