Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris ifrån noll nio


Jag skulle ha tackat Nej!


till den där whiskyn

som jag vart bjuden på igår

För idag på jobbet så satte det sina spår

Har bara gått omkring och känt mig krossad och mosad

Hur jobbigt som helst

Och jag som egentligen inte tycker om whisky

Ja, men så är det

Men jag får skylla mig själv

Självförvållat

Måtte jag nu bara ta lärdom av det till nästa gång

som någon vill bjuda mig

på whisky

dagen innan jag ska gå och jobba

För då är det så pass mycket bättre att jag håller mig till mina öl

För då blir jag inte lika krossad

Lika krossad som jag har känt mig idag

Ja, det vet jag

Men idag så blir det ingenting alls gjort

För nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad för att sedan bara relaxa …

Jag skulle ha tackat Nej!

Ken Cassel
26/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 20:59



Bookmark and Share


    tramp
det kanske var något fel på Whiskyn ? :-)
2012-03-26

  Rise Little One
Tänk efter före!!!! Så var det :)
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel