Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns många slags hundar här i världen


Och en och annan varg

Hundar som är mer än villiga att följa med en på färden

Och lydiga och snälla som de är emot en

Gulla gulla

Pussas o kramas

Så blir de till slut alldeles fromma

Och då de bara älskar att leka

Leka kurragömma

Och med tiden så blir var och en av dem till en lärd en

En narkotika hund

En Bomb hund

En hund för att hitta människor under snön

Och en annan är en badvakt som räddar människor som sitter i sjön

Och det medan andra hundar inte är någonting än

sällskaps hundar

De som tycker om att sitta i knät

Knä hundar

Eller de som bara älskar att dra fram en släde

Eller de vild hundar som man får se ifrån Afrika

då de sliter något bytes djur

i stycken på Tv

Det finns många slags hundar här i världen

Och en och annan varg...

Ken Cassel
26/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-26 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel