Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkar som om din kropp talar med mig


Ger mig vissa signaler

Men jag känner mig lite osäker

Vet inte om det är rätt det som jag ser eller känner

Men jag vill tro att det är emot mig som du ler

Vilket gör mig automatiskt glad

Vill tro att du är en av mina bästa vänner

Så när din kropp pratar med mig på det där sättet

så är det självklart dig

som jag vill ha, och håller så kär

Ingenting annat jag ser

För ditt kroppsspråk får mig att smälta, som om jag bara vore gjord av

den sötaste choklad

Hi hi hi ha ha ha!

Ja, det är dig som jag vill ha...!!!

Ken Cassel
27/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-27 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är allt en riktig kärlekspoet du.Önskar det fanns flera sköna romantiker som du ,Kenny!
2012-03-27

  Ninananonia VIP
:) Härligt Ken...
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel