Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan inte stämma!!!

Att jag har fått lite över tre tusen läsningar på lite över ett dygn
sedan midnatt måndag morgon
Inte när jag förra veckan fick det lägsta antalet läsningar
sedan en lång tid tillbaka
Några ynka två och ett halvt tusen emot den bästa vecka som jag någonsin har haft
Fem tusen ett hundra stycken
Det är lite skillnad
Så nu när jag har fått över tre tusen läsningar på ett dygn, så kan inte det stämma
Redaktionen!
Kanske det här någonting som ni borde se över
Men mest för skojs skull...

Ken Cassel
27/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel