Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Martin, som försov sig.


Vetenskapliga metoder

I närkontakt med orden
belysningsmetoder, bordslampans frenetiska sken över bibeln
tolkningskonster, kamelens färd genom nålsögat
och den hermeneutiska spiralen virvlar
väver tolkningar
i ett reflektivt tomrum
som exegetik i rymden




Fri vers av Max Lindqvist
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 12:38



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist