Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stureplan har kraschat



En olycka har hänt
Stureplan har kraschat
Till slut blev det för baktungt
Och alldeles föööör uppnäst
Då det stegrade sej och så småningom
Kraschade det med baken, i en enorm
Skitsmäll… full med dynga och
Mänsklighetens drägg…


Så kan man konstatera att till slut
Så blev den s k överheten
För full med övertro på sej själv
Och med för lite av förnuft och inget arbete bakom
Och de s k överhusen har mer med dårhusen
Att göra…
De högmodigas fall….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 16:00



Bookmark and Share


  LassO
en typisk "svenskkommentar" ;=)
2012-03-27

  Rasmus Ström
Ett visst mått av avundsjuka?
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO