Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter solsken kommer det regn


Blöta tårar som längtar hem

Blöta tårar som naturen och de vilda djuren bara skriker efter

De som får allting att börja grönska

För nu är det sommar och gräset växer fritt på var mans äng

Så om man vill få till gräset riktigt snyggt, så får man allt

ta fram gräsklipparen

För efter allt solsken kommer regn

Men efter regn så kommer solskenet tillbaka igen

Det gäller bara att härda ut till dess, min vän...

Ken Cassel
27/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-27 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra som fan Ken,men inte är det väl sommar nu?
2012-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel