Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
styre, vanstyre, ministerstyre, eller inget styre alls då ingen vet nåt


Minister styre eller inte


Dick Sträng
Generaldirektören
Tolgfors, försvarsminister
En till general direktör
Och INGEN av dom vet nåt

En vet att det pågick och var ansvarig
För bulvanbolaget
Men sen visste han inget alls, om nåt
Den gamla generaldirektörskan visste inget
Och kunde inte uttala sej generellt
Så var det nästa led och nästa

Och försvarsministern svär sej fri och skyller resten på
Tystnadsplikt eller nåt
Statsministern vet inte nåt alls verkar det, är tyst
Finans ministern tar en annan ”brasklapp” för att dra undan
Uppmärksamheten från Saudi Arabien för
Vi får inte sälja det, säger man…

Och när ska det då sluta?
Och hur långt de ska gå, innan?
Och hur ska man få förtroende för NÅN politiker NÅNSIN????




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 10:33



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Håller med, denna historia är en riktigt politisk "varböld" !
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO