Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...små ord kan vara vackra...som rosor...


Idag var livet vackert...


Idag var livet
Lite snällt igen
Lite vackert

Inte så
Att det älskade mej
Men livet
Var lite snällt mot mej idag
Brydde sej om mej
Såg att jag fanns
Gav mej något
Jag längtat efter
Något som jag saknat

Små ord
Från en vän
Och plötsligt
Så var livet
Lite vackrare
Lite ljusare

Att leva...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 582 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-03-28 09:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt hoppas alla dagar blir sådana för dig tt
2012-04-06

  Jakob Drakros
Du har gjort livet ännu lite vackrare :)
Tack!
2012-03-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2012-03-29

  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet...igenkännande.
2012-03-28

  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet...igenkännande.
2012-03-28

  Kungsfågeln
Oj så vackert detta blev! Bokmärke!
2012-03-28

    ej medlem längre
Så härligt...du fick en guldkorn i sanden.
2012-03-28

    Max Poisé
!!
2012-03-28

    Birgersdotter VIP
Så skönt
2012-03-28

  Rise Little One
Idag var livet vackert...

som en liten hälsning jag fick :)
2012-03-28

  Linda CH VIP
Det lilla kan ge så mycket! Fin text!
2012-03-28

    lory
att se det enkla..är att se livet..vackert min vän
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT