Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige av idag,,,




Oärligheten har ingen lag
bara
en bra dag
när tystnaden patrullerar
och pressen spekulerar
över frågan
som blåser ut lågan



vem är ansvarig,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten