Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dubbelsidig käftsmäll mot Moderaterna...., i diktform...


"Det falska Arbetarpartiet eller Femtekollonnarna !"

Det falska Arbetarpartiet
eller det ideologiska svineriet
det retoriska menageriet
det politiska bedrägeriet

Också femtekollonnarna
som smyger i korridorerna
nästlar sig in i palatsen
alltid bästa platsen !

Det falska Arbetarpartiet
ljuger om historien
omskriver den
förfalskar se´n
om och om igen !

Femtekollonnarna
med egen propagandaminister
kanske numera lite bister
efter negativ publicitet
kollegial avoghet
mot deras smutsiga lögner
nu svaren dröjer
vi väntar på lömska motdrag
från propagandaministeriet
månntro vilka uppslag
som avleder det ?
de MÅSTE ju skapa oklarhet
om detta, i synnerhet
annars ett nederlag
det vill M INTE ha (!)
blir säkert "Blå dunster"
få bort denna blunder

Vad M än hittar på
vi ej på detta gå
vi VET att det FALSKT är
och att det åt peppar´n bär
bara DYNGA åt oss vanliga
kommer från deras "FAN-liga" (¤) !

(¤) "FAN-liga = Ett henricsonskt begrepp , i detta fall den allra innersta ideologiska kretsen hos den Svenska Demokratiska Högern (Moderaterna framför allt) , "FAN" symboliserar Ond Girighet och "liga" det gäng de bildar....

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-28 15:38



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja de e ett pack!
2012-03-29

  marie-helene
Japp skriver under starkt på dina ord....
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska