Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unga dottern säger till sin pappa


Pappa!

Jag vill bara tala om att jag tycker att du är

världens snällaste pappa

och att jag inte vill ha någon annan

Älskar dig!

Om inte det som pappa får en växa som pappa

Bli rörd

Då vet jag inte vad som kan göra det

För själv så blev jag smått förstörd när min lilla Thai dotter

på fjorton år sa det till mig

Kändes jättebra

Helt okej!

Älskar ju henne också så otroligt mycket, trots att vi inte träffas

så ofta numera

då hennes mamma och jag numera är skilda

Och då hon inte har haft någon annan pappa än mig

då hennes riktiga pappa dog

när hon låg i sin mammas lilla mage, då min före detta fru

bodde i Thailand...

Ken Cassel
28/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-28 17:43



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Saknad som känns! Fint skrivet.
2012-03-29

  anits VIP
Längtansfullt
2012-03-29

  Rise Little One
det är så underbart att man kan tala om sina känslor för varandra...
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel