Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många år sedan fick jag för mig att skriva en egen version av en låt, ni kommer säkert på vilken det är. Humma gärna lite till för att det inte ska bli tråkigt :)


Hej där min älskling

Hej där min älskling har du funnit alla skatter
Jag har gömt för dig på himlen för inatt är du så vacker
Så underbar
Likt midnattssolen lyser klar
Vi ses ju snart

Hej där min älskling var inte rädd för den mörka stigen
Jag håller dig i handen hårt och jag gör aldrig dig besviken
Alla snår
Växer till rosor där du går
Snart är det vår

Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Det du gör för mig

Hej där min älskling jag vet livet är inte enkelt
Tjugo mil ifrån varandra men det är på dig jag tänker
Sluta gråta
För varje svar finns en ny gåta
Lär oss förlåta

Hej där min älskling du vet jag har inga pengar
Men jag försöker formulera mig och prata genom strängar
Alla ord
Fastna i halsen när du log
Jag tror du förstod

Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Det du gör för mig

Jag hör dig röst ändas från distans
Men vi lever ej i en död romans
Jag offrar allt för en sekund med dig

Våra vänner de kan skratta de
Vi bara ler och skrattar med
Jag hoppas du vill stanna kvar hos mig

Och älskling jag kan lova det finns ingen tid att sova
Vi har en värld vi ska ta vara på ihop
Och det är stort

Hej där min älskling vi står när alla andra falligt
Om tre år är skolan slut och sedan släpper jag dig aldrig
Jag stannar kvar
För varje gåta ger jag svar
Inget sken kan oss bedra
Hej där min älskling allt blir bra
Allt ska bli bra

Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Oh det är det du gör för mig
Det du gör för mig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av To create a legend
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-28 18:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Bra låttext! Kommer inte på vilken melodi det är....
2012-04-18

  om en Siri
Delilah mån tro? Skulle vilja höra dig spela den. Imponerande att du får med både tempo och rim. Applåder käre poet!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

To create a legend
To create a legend