Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur mina ögon




Spegelramen bryts och skärvor pryder nu mitt ansikte
Tänker tvinga dig att se dig ur mina ögon
Vet inte vad jag vill bevisa
Men jag vet att jag blöder
Vad skönt att allt snart är över

Du säger att jag måste känna
Att jag måste möta och erkänna
Mörkret finns bara där för att allt ljus kastar skuggor

Det är som Lasse sa
”Fryser nu sakta till is”
Och du sa att det blir bättre
Men har jag inte redan sagt att den är vintern aldrig blir vår?
Jag vet allt om att frysa

Och du brinner
Jag har skrivit om stjärnfall
Om du bara går upp i rök för mig
Kanske kan jag då glömma
För du måste försvinna

Jag gav dig den längsta dagen i mitt liv
Som en dans utan steg
Eller en sång utan ord
Är jag inte hel
Är vi inte en
Blev natten ännu längre

Och det kvittar hur mycket jag lyfter
Vissa saker är bara för tunga för att bära
Kanske måste släppa taget
Sluta leta efter mitt förevigt
Som jag slutat tro på




Fri vers (Fri form) av To create a legend
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-05 23:28



Bookmark and Share


  Missi VIP
Din dikt berättar allt. Skriv till mig, vad rör sig i dina tankar?
2015-02-13
  > Nästa text
< Föregående

To create a legend
To create a legend