Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pö am pö!


Tar det lite som det kommer

Små baby steps

Får inte ha det så bråttom

Allting tar sin tid

Och det är ingen mening att stressa, för man kan ju få magsår

och dö

Ja, så då är det nog bättre att bara ta det lite pö am pö...

Ken Cassel
28/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 20:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Kloka ord
2012-03-29

  Rise Little One
hihi det bästa som finns efter en hård arbetsdag....
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel