Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hungrar efter din beröring


Den överföring du ger när du bara tar lite på mig

På det sätt som bara du kan

Känner på mig

Ger mig en vänskaplig kram och lyser upp som ingen annan kan göra

Inte mer våran sol i alla fall

Eller som en och annan liten julgran

Och då jag bara faller pladask

Så om du nu tar lite på mig, så kommer du att ha mig

som i en liten ask

Men se då bara till att jag får rum där och en liten plats

så att jag åtminstone

kan få andas ut lite

*Pust*

Det är inte så mycket mer som jag begär

Håller dig så otroligt kär...


Ja, jag hungrar efter din beröring

Kom och ta mig nu

Nu på en gång

Kom, låt oss ha det lite kul

Kom låt oss stämma upp i våran alldeles egna lilla kärlekssång

som går om och om igen...

Ken Cassel
28/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 21:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
så kan det kännas om man är på samma våglängd :)
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel