Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen går ner vid horizonten


så kommer skymningen och mörkret

Och för en stund så är det helt kolsvart

Och det innan månen bara behagar att titta fram

med sitt fulla gula blod

Bara skina ner på jorden mitt i natten, och ge det en massa skuggor

tillsammans med vinden

Och nere på jorden så blir ebb till flod, när det plötsligt kommer

en sådan där stark vind

som smeker en lite lätt emot ena kinden

Dags att gå hem för att sova lite i den så sköna goa sängen

Och det för att det kommer ju en ny dag redan imorgon

God natt!

Nu tar jag till refrängen...

När solen går ner vid horizonten!

Ken Cassel
28/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel