Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på dig som vanligt, min älskling


Så som det sig bör

Och jag sitter till vänster i bilen eftersom det är jag som

tutar och kör

nu när jag ska plocka upp dig efter vägen

Plocka upp dig för att åka hem

Och det medan änglarna sjunger lite vackert, i en kör

alldeles ovanför våra huvuden

Några som man inte bör undvara för allt i världen

För det är alltid bra att ha med sig några söta änglar på färden...


Jag väntar på dig som vanligt, min älskling

Hoppas att du kommer snart

För så fort du sätter dig i bilen, så trycker jag på gasen

och får upp en jäkla fart

Full fart framåt

Ja, så att vi kommer hem någon gång idag...

Ken Cassel
29/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-29 01:26



Bookmark and Share


  Rise Little One
Hon kommer snart Ken, skall bara kamma om håret och förnya sitt läppglans
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel