Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arrogasm eller samtal


Man kan undra om, arrogans och överdryghet
Är det bästa för att bemöta sverigedemokraterna
Så tyckte visst Juholdt med
Nu kör Reinfeldt i samma spår

Jag tror faktist att SD vinner på sådant
De behöver ju inte beakta, fakta
Utan får bara en massa spydigheter kastade mot sej
Jag tror faktiskt att fakta vinner….

Såvida inte de andra egentligen håller med
Och är för rädda och vill sej akta
För fakta utan hellre förfäkta med sin dryghet
Och med uppdragna hakor…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-03-29 20:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även om man förstår behovet av att kasta lerkakor, tårtor, på en möjlig pajas i kastarens ögon. Så är det nog så att det är den som blir utsatt för pajkastningen som får många sympatier, oförskyllt...
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO