Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt tillägnad ALLA de som ansvarar för Sveriges vapenexport till diktaturer och krigförande länder (t ex USA) : Politiker, vapenproducenter, generaldirektörer m fl....


"LANGARNA !"

Langarna !

av blod, död och förintelse (! )
för penninghunger och girighet
de kommer, aldrig nå´nsin, att inse
sin personliga vidrighet
att de bär en evig skuld
till mångas död
för "blodigt guld"
de tänder vår ilskna glöd (!)


Langarna !

bor i ett land som fredligt betraktas
men de bidrar till att vi föraktas
för att de ljuger och bedrar
kallar anfall för "försvar"
slår blå dunster i väljarna
se´n förhandlar de med säljarna
som "ordnar" folkens död
med dödliga vapen som stöd


Langarna !

finns i många skepnader
bidrar till liksvepnader
i många länder
deras blodiga händer
våra protester tänder !
de borde inför rätta stå
för mord då närapå !


------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-29 18:23



Bookmark and Share


  genni VIP
mm.....så är det, Sverige kör med dubbelmoral och tyvärr så kommer det nog att fortsätta att vara så, men självklart så önskar jag att jag har fel.....
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska