Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driva till vansinne



Slickade med sträv tunga
osäkehetens knivklingade ord, över handens flata
delar. Strök sedan, med inlindad kärlek
medvetet hans kind, om och om

igen, tills rodnaden var bestående

och en dimma så tät
att sanningen inte längre
var synlig

smyckade vardagen









Fri vers av Baystream
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-30 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vasst, syndigt sinnligt och berörande erotiskt. Med ett synnerligen bejakande avslut..
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream