Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obildade eller rentv missbildade bilda


Jag fick se genom en väns försorg
En bild av de som kallar sej ”bilda”
Och med tanken på bilden så undrar man
Om de inte borde kallas missbilda
Eller ombilda, som ett råd

studieförbundet ”Bildas” utställning om Palestina


man har som ”nåt slags reklam” eller vad man ska kalla det
OM sin utställning
OM Israel
Där man har som om ”råttor” käkar upp
De ikring…

”var har vi sett sånt förr”?
MEN man trodde det skulle var slut
Efter 1945…. I alla fall 1949
Men nu finns det ”bilda” en sällsynt
Obildad grupp kan man se




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-03-31 00:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO