Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"hon" som inte är perfekt på alla sätt och... MEN är ändå "rätt"


Ord som är runda


Ord
Ord som är runda
Och på vissa ställen ej betraktas
Som sunda

Blir fyrkantiga
Och tungan liksom krockar
Med dess stela kanter
Och orden liksom rockar
Men med musik, som en symfoni

Men när det gäller dej
Det skiter jag högt
Och högaktningsfullt i
Jag älskar din kantiga rundningar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-03 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO