Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hål i handen

frihet
som gurglandet ifrån vatten. känner du stötarna
dammsuger upp alla äckliga hudflagor och alla onda ord
du kommer aldrig hitta för livet är en labyrint och jag står och ser på dig där du ligger på isen och kämpar
tappat allt
tillbaka en timme i tiden och du ler inte längre fastklistrat många gånger säger dina ögon du är vacker.
andra ser ner i golvet hämtar upp kraften från betongen och ställer frågan. skjuter en pil mot tavla, träffar i alla fall väggen. bygger muskler för att klara fler frågor. bränner med glöd. in förstånd. trycker fast med häftstift.
hickar till när jag ensam ligger i jorden utan att tvätta händerna kommer på dig med att önska. fel.
kamrater lyfter som ballonger i klara färger från tivoli minnen från liten och glädje. nu pirr. gömmer mig inte, men väntar lutar ryggen mot fultapeten och kastar bollar i golvet. studdsar tillbaka alltid. in i mig. kom.
jag har väntar på dig.
det är värt mödan då livet ger. och inte längre tar i smyg. foton när jag gråter.




Fri vers av sofialovisa
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-01-28 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofialovisa