Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanvård

klev ur sängen halv sju i morse
med svullnad i halsen
stampade i trappen och hela vägen ut i köket
tog mig ett glas vatten
satt ner i 20 sekunder
sen kom utbrottet
(för ingenting)
och glaskross fyllde diskhon

att vakna på fel sida




Fri vers av sofialovisa
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-04-02 17:57



Bookmark and Share


  Snövit
Jag känner igen det där:) "snacka om att vakna på fel sida" bra!!
2006-04-02
  > Nästa text
< Föregående

sofialovisa