Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Symboler inom poesin!


Punkter!

Är det korrekt att skriva "stjärnans ljus......."
som ett uttryck i en dikt?

Vad betyder punkterna i uttrycket "stjärnans ljus....."? i en dikt?

Observera att det står "s" och inte "S" i uttrycket
"stjärnans ljus........" d.v.s. att detta uttryck står inte som
en inledning av en mening.




Övriga genrer av Håkan Barck
Läst 346 gånger
Publicerad 2012-04-01 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck