Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändissnikare


En ”ökänd kändis”
Har tillåtits att snylta på det offentliga
Så till den milda grad
Så man häpnar och så skrupelfritt så man nästan svimmar

Men det handlar om att kommunernas tjänstemän
Är dumma i huvet
De går på charm och ”självförverkligande kurser”
När de borde ha en grundkurs i matte eller nåt

Emanuel ska visst betyda ”Gud med oss”
I hans fall torde det vara tvärtom
I den miljonrullningen
Och en sån tog sossarna in i riksdagen

Och gödde på alla möjliga sätt med…
Övergödning av skattepengar
Så snikenheten har fått ett ”nytt ansikte”
”känt även från TV”


Och han är stolt över det…
Men de som handlat av han borde väl
Skämmas….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger
Publicerad 2012-04-01 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO