Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurtis

1.

Ingen säger den är ful
vårat kul pariserhjul

Osborne sa dock: Sååå banal!
Prylen är ju verti-Kal!

Bort igen till hamnens skjul!

2.

Ge den vingar för sin drift!
Pryder se'n vårt vackra stift

Den bör kvarstå tyckte Kal!
Den är fin i syndens sal

Snälla Ada: Ge mig lift!

3.

Byig vind ger driften ryck
Passar fint för kram och tryck

Och om det sen blir helt stilla
Fortsätter vi! Inte illa!

Såg sen Adas nackes knyck!




Bunden vers av erkki
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-01 18:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hihi så härligt
men synn om Kal han ville ju så gärna kurtisen
och så får han bara spisen! snipp snapp snopet

applås!!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki