Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talgoxen


 

Talgoxen kvittrar
längtansfullt från snötäckt gren
sjunger om våren

 

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-01-28 13:58



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
längtan om våren...så mysigt...härlig haiku..som gillas!
2006-02-04

  leopardia
vilken äkta haiku. helt perfekt. vackert och fint.
2006-01-29

  Per Rydberg
Hoppfull och bildskön haiku!
2006-01-29

  Hans w-art Westlund VIP
hälsa :)
2006-01-28

  Daniel_78 VIP
vackkra vårkänslor :)
2006-01-28

  Christer VIP
kanske ett bortglömt S i längtanfullt...kanske inte.
2006-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H