Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen igen igen.

Jag tänker mycket på just dig just nu
Inte på honom som jag nu lämnat
utan du som var innan honom

Jag vill att du säger de där orden igen
om hur mycket du saknar mig
jag vill att du beskriver det för mig igen
kroppsdel för kroppsdel
tanke för tanke
syn för syn
skratt för skratt
och tår för tår
detaljerat om allt du saknat med mig
migmigmig
så som du gjorde den där natten vid bron
då du sa att du skulle kyssa mina fötter för att du saknat dem så mycket
om jag inte hade gått barfota genom staden den natten

Jag vill att du ser på mig sådär som bara du kan
då du ser igenom mig
läser mig
kapitel för kapitel
Jag vill att du drar dina fingrar genom mitt hår igen
och ned för min kind
precis så som du gjorde den där kvällen

Där låg vi, du och jag
plötsligt igen
stirrande i taket
slingrade i varann och intrasslade i vårt öde

Jag kan inte släppa dig
Även fast du ramlar runt och slår dig fördärvad
och jag vill inte vara en del av dig och ditt
men jag är det och förblir det

så därför vill jag nu att du tar mig till dig
bara för en sekund, en minut, en kväll
igen
så kan vi leva på det en tid framöver
tills vi inte klarar av att vara från varandra
igen igen igen.






Fri vers av Ruterdam
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-01 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du och jag är lika, tror jag, kände jag.
och du skriver väldigt bra. fint.
2012-04-02

  Teresia Ridell
Underbart, lite motstridig.. Fyllt av längtan,frustration,passion..
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam