Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är svart eller vitt

Ibland undrar jag om allting I min värld händer på riktigt?

I vilket skede ska man känna såhär?

När allt är svart eller vitt;

Fort fram och tillbaka i mitt livs karusell.

Då röster runt omkring mig blir till väggar och allting känns falskt.

Jag längtar till framtiden och sen tillbaka igen.

Vart är jag på väg?

Jag vill ju framåt och börja där jag slutade.

Måste se dig rakt i ögonen och säga vad jag aldrig sa.

Mitt liv just nu är en enda stor hållplats.

Sverige nästa.

Känner mig fastspänd och ignorerad;

Får inte uttrycka hur jag verkligen känner.

Nej man måste hålla masken och visa respekt.

Blir kvävd av falska leenden och blickar.

Alla fattar utom jag.

Eller sa vet jag sanningen och ni andra ingenting.

Jag är både rädd och förväntansfull inför framtiden.

Bara säg mig, när och var går mitt tåg?




Fri vers av fannypauline
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 05:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You're a queen
not a machine
Pauline

Skönt med ärliga människor som vågar gå på djupet.
Hell dig!
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline