Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig så hårt att hjärtat mitt det brister

just i denna stund älskas jag utav dig.
du har revolutionerat min värld.
om du lämnade mig skulle jag dö.
min kropp skulle sprängas i tusen små bitar.
jag kommer aldrig kunna leva utan dig.
jag rivit upp min själ,
blottat min förvridna hjärna för dig.
du med ditt trasiga vackra inre.
dina ögon blåare än kobolt.
när du kollar på mig och jag bara vet.
ditt namn jag har på mitt finger.
våra händer sammanflätade för alltid.
hösten gör sig påmind och åter kommer ångesten.
rädslan att du ska tröttna på mig.
lämna mig att frysa ihjäl i den karga vintern.
om jag bara kunde lyssna när du säger att jag är din livs kärlek.
när du älskar mig så du nästan går sönder.
jag är bara rädd för att
jag älskar dig så hårt att hjärtat mitt det brister.




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-10 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline