Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika förlamad som ett slag mot min ryggrad


Den griper tag i mitt bröst.

Klöser och bränner hål på min hud.

Ångest.

Sliter förståndet ur mitt huvud och lämnar smärtan kvar.

Den växer sig större.

Tar över min hjärna och mina tankar.

Suger tag i mitt liv.

Den känns lika verklig som om jag skulle skrika rakt ut.

Som svetten i mina händer.

Lika förlamande som ett slag mot min ryggrad.

Så känns det när jag ångesten vinner.

Men jag reser mig upp.

Låtar smärtan komma och försvinna igen.

Jag skriker tillbaka.

Låter den inte vinna.










Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline