Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kramar mig hårt


Han kramar mig hårt.

Det var 2,5 år sedan vi sa hejdå, vi ses.

Nu står vi i min hall.

I just detta ögonblick är jag komplett.

Så lycklig.

Vi pratar om tiden som gått.

Strider vi vunnit och förlorat.

Han har fortfarande rött hår, sin mjuka dialekt, sitt söta skratt.

I dikten han får av mig skriver jag att en vän är för alltid.

Det är han.

På andra sidan jorden.

Över land och hav.

Så långt sträcker sig vårt vänskapsband.




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-14 21:41



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbar vänskap
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline