Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lys upp, det gryr en ny dag.


Lys upp, det gryr en ny dag.

Lys upp alla ni som lever.

Låt ljuset benåda er evig lycka.

Känn gräset mot era fötter och regnet mot er hud.

Lyssna på stadens brus.

Känn solen nudda era hjärtan och sinnen.

Se dagens sol ge sig iväg.

Ta in allt och släpp iväg det hemska inom er.

Håll värmen kvar i era sinnen.

Lev för första gången.

För i himmelen kommer vi alla hamna till slut.




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-10 20:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, alla hamnar inte där.
Endast de som tagit emot Jesus och har sin sak klar med Gud.
Det handlar om att göra upp med Honom.
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline