Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning om hur jag drömde och till slut träffade min nuvarande fästman.


Stilla låg jag i den gröna backen

Stilla låg jag i den gröna backen vid sjön och spanade in dig.
Du såg mig inte men jag önskade att du hade det.
Trånade efter dig.
Den dödliga avundsjukan gjorde sig påmind och jag mindes ännu en gång henne.
Hon.
Hon psychobruden med konstig hund.
Hon som inte åt något annat än vitt bröd och isglass.
Du var hennes.
Förvirringen gjorde min hjärna totalt mosig i värmen.
Gräset kliade mot min hud.
Jag följde er med blicken tills ni gått er väg.
Låg kvar en stund och blickade upp i skyn.
Drömde och suktade efter dig.
Han.
Han jag träffat för några dagar sedan i personalrummet.
Vi hade börjat arbetat ihop och du var så obeskrivligt vacker med dina blåa ögon och perfekt blont bakslickat hår.
Jag såg er försvinna bakom knuten av huset.
Gick hem ovetandes att du om några dagar skulle bli min.




Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-11 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline