Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord för tomma människor

Många bara lever sina tomma liv.

Skriver och uppdaterar sina bloggar.

Men det är bara tomma ord för tomma människor.

Jag försöker faktiskt gå vidare med mitt liv,

Precis då svänger du förbi.

Ja på sommaren är allt mycket lättare,

Men på vintern kommer allting tillbaks.

Antidepressiva hjälper inte på djupet bara på ytan.

Egentligen är vi bara tomma människor med tomma tankar.

Vissa hittar aldrig rätt.

De bara springer runt i ringar och drar till krogen varje helg,

Letar efter någonting.

Vad de letar efter vet inte jag.

Snälla kom lite närmre.

Så kanske jag kommer på.




Fri vers av fannypauline
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-02 05:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bimbobloggarna.
En massa ytligt pladder och nonsens.
Har inget annat än förakt till övers för sådant.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline