Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böner

I mina djupa ensamhet

tränger ljuset in

genom ordlösa böner.



"Nasrin"

2/4-2012




Fri vers av Nasrin
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-02 15:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor fin känsla ! ;)
2013-09-28

  Destino
oj så stark och bra text. så få ord som ger så mycket till läsaren. kram..
2012-10-06

  Quasimodo
Det ljus vi har inom oss, i vår tro till böner vi har, ger ett ljus i vilken stund som helst! Ljus till dig och tack för din dikt!!
2012-04-02

  aol
starkt berör du mitt hjärta vännen,
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin